Muharram 2023

Deel dit

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

Herdenk samen met Noor Association de rouwmaand Muharram op 5 & 6 augustus 2023!

De heldhaftigheid van Imam al-Hussain (as) en zijn nobele familieleden (as) in de slag van Karbala blijft ons inspireren. We nodigen je daarom uit om deel te nemen aan ons bijzondere tweedaagse evenement.

Laat je inspireren door de lezingen van Sayed Hussain Makke en zuster Zahraa Makki. De lezingen zullen ons leerpunten meegeven over masculiniteit en femininiteit, vanuit onze Ahlalbait (as).

Zaterdag 5 augustus 2023 zal in het teken staan van het onderwerp ‘Embracing masculinity and femininity in Islam’.
Het programma bestaat uit een inzichtelijke lezing, gevolgd door een interactieve Q&A sessie. En natuurlijk een emotionele rouwzang om de dag af te sluiten. Ook zal er eten worden verzorgd.

Zondag 6 augustus 2023 zal in het teken staan van een workshop, die meer diepgang zal geven over het onderwerp masculiniteit en femininiteit in de Islam. Sayed Hussain Makke zal de workshop voor de mannen verzorgen en zuster Zahraa Makki voor de vrouwen. Leer en groei met ons mee in een sfeervolle omgeving! 💪Ook op deze dag zal er eten worden verzorgd.

Op beide dagen zal er een kinderprogramma zijn. Iedereen is dus welkom!

Entreekosten: € 5,00 per persoon
Vanaf 18 jaar en ouder is het verplicht om een ticket aan te schaffen.
Let op: je koopt hiermee een ticket voor het complete tweedaagse evenement.

Meld je snel aan, want er zijn maar 100 plekken beschikbaar! 🎟️ Mis deze unieke kans niet om samen te komen en te rouwen voor Imam al-Hussain (as). Wees erbij en laat je hart raken door deze betekenisvolle gebeurtenis! ️

‎اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

#Karbala #Muharram #NoorAssociation #Workshop #Lezing #QuranRecitatie #Rouwmaand #HussainMakke #ZahraaMakki

Deel dit