The Noor of Shaban 2023

Deel dit

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ

Ter ere van de 15e van Shaban, de geboortedag van onze hoop, verlosser en Imam nodigt Noor Association jou uit op zaterdag 4 en 5 maart om samen met ons deze vreugdevolle gebeurtenis te vieren in de mooie Opera zaal in Den Haag. De spreker voor deze tweedaagse bijeenkomst is niemand minder dan Sayed Mohammed Baqer al-Qazwini!

 

Het Programma

Dag 1: Imam al-Mahdi in de Koran | Zaterdag 4 maart 18:30 – 21:30

Dag 2: De rol van Imam al-Mahdi na zijn komst | Zondag 5 maart 14:00 – 17:45 

 

Locatie: 
Opera zalencentrum
Fruitweg 28-34
2525 KH DEN HAAG

 

Op zaterdag zal er tijdens de inloop een gezamenlijk gebed worden gehouden. Daarna starten we het programma, op beide dagen, In Sha Allah met de edele woorden van Allah (SWT) uit de heilige koran. Daarna gaan we over tot het hoofdprogramma (de lezing) die gegeven zal worden door de gerespecteerde geleerde en spreker, Sayed Mohammed Baqer al-Qazwini (ha) uit de Verenigde Staten. Verder zal het programma bestaan uit een lofzang en een Q&A.

Ook is op deze vreugdevolle dag naast het opdoen van kennis over onze religie, natuurlijk ook een mooie gelegenheid om te socialiseren met de liefhebbers van de Ahlalbait. Hier zal ruimte voor zijn tijdens de pauze.

Om de bijeenkomsten vreugdevol af te sluiten is er na afloop een gezamenlijke maaltijd.

Meld je snel aan met onderstaande aanmeldformulier. Geef voor elke dag aan hoeveel mensen in totaal aanwezig zullen zijn en vermeld daarbij hun leeftijd en geslacht. Let op: Kom je als gezin? Voorkom dat jij en je partner de kinderen dubbel aanmelden. Mocht het aanmelden niet lukken, stuur dan een e-mail naar info@noorassociation.nl.

Ben je aanwezig?

Meld je aan!
Aanmelden is niet meer mogelijk.

Voor 5 maart geen aanmeldingen meer mogelijk!

Voor 4 maart zijn er nog enkele plekken over.

Deel dit